Επιστροφές - Ακυρώσεις

Επιστροφές Προϊόντων – Ακυρώσεις Παραγγελιών


 Επιστροφές προϊόντων

Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος κατά την παραλαβή, προτού υπογράψει να ελέγξει την παραγγελία για τυχόν φθορές ή παράλειψη εμπορευμάτων. Σε τέτοια περίπτωση ο πελάτης οφείλει να επικοινωνήσει απευθείας με την εταιρία Μελισσοκομικός Παλμός. Για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ο Μελισσοκομικός Παλμός δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.

Σε περίπτωση αποδοχής του δέματος από τον πελάτη, η εταιρία δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή τυχόν κατεστραμμένου είδους ή αντικατάσταση τυχόν απώλειας αφού τα εμπορεύματα με οποιαδήποτε μεταφορική ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του πελάτη και μόνο.

Επιστροφή του πωληθέντος είδους μπορεί να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις:

· Kατόπιν, λανθασμένης εκ μέρους μας, παραλαβής διαφορετικού κωδικού προϊόντος από αυτόν της υποβληθείσης παραγγελίας

· Kατόπιν παραλαβής ελαττωματικού ή κακέκτυπου προϊόντος

 

Στις ανωτέρω περιπτώσεις, εφόσον επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος,αυτή απαιτείται να ολοκληρωθεί σε διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή της, κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσής μας. Η παραλαβή του επιστρεφόμενου είδους θα γίνει δεκτή από την εταιρεία μας, όταν πλέον των ανωτέρω, συντρέχουν και οι παρακάτω όροι:

· Το προϊόν επιστρέφεται είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη αποστολή είτε με courier, σε ασφαλή συσκευασία συνοδευόμενο από αντίγραφο του παραστατικού αγοράς και πληρωμής και βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία.

· Στην περίπτωση ανοιγμένης συσκευασίας δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή και το προϊόν επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα είναι: Στρ.Μακρυγιάννη 81, 17342, Άγιος Δημήτριος.

 

Ακυρώσεις παραγγελιών

Ακύρωση (μέρους ή ολόκληρης) της παραγγελίας μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια 2 εργάσιμων ημερών από την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας ΜΟΝΟ  τηλεφωνικά και ΜΟΝΟ εφ’ όσον δεν έχει ήδη παραδοθεί η παραγγελία στην μεταφορική εταιρία.